Ötletek zsaluzáshoz

A klasszikus magasépítésnél nagyon fontos a gazdaságosság, a gyorsaság és a biztonság - kiemelkedően jó betonozási minőségre van szükség, olyan körülmények között, ahol szűkre szabottak az anyagi keretek, és a megvalósításhoz rendelkezésre álló idő. A MEVA kitűnően ismeri a folyamatokat, kifinomult termékkínálattal és komplex technológiai programokkal rendelkezik, és képes ideális megoldások kidolgozására akár üzemi épületekre, csarnokokra, irodákra, közösségi épületekre, lakóházakra, bevásárlóközpontokra vagy parkolóházakra van szükség.

A műtárgyépítés területén a MEVA műszakilag vezető termékprogrammal rendelkezik, attól függetlenül, hogy a műtárgy nagysága, az áthidalt távolság, a magasság vagy a masszivitás jelenti a kihívást. Mérnökeinket kiemelkedő találékonyság jellemzi: lehetővé teszik a látszólag lehetetlent, akár nagy ipari műtárgyakat, hidakat, alagutakat vagy erőműveket kell építeni.

Magasházak építésénél a kihívások egyrészt komplexek, másrészt egyedi és teljes megoldásokat kívánnak meg. Ott, ahol rövid a daruzási idő, kevés a hely és bonyolult a feladat, a siker nem annyira a "mivel"-en, mint inkább a "hogyan"-on múlik. Az ilyen kihívásokra a MEVA tökéletesen felkészült: szaktudással, tapasztalattal, széles termékkínálattal és komplex technológiai programokkal. Olyan optimális és mindent lefedő, teljes megoldásokat kínálunk, amelyekkel minden projektet sikeresen meg lehet valósítani.

Az építőművészet területén folyamatosan nőnek a betonfelületek minőségével, a zsaluzatokkal és a zsaluhéjakkal szemben támasztott követelmények. A MEVA mérnökei egyre komplexebb összetételű betonfajtákkal, egyre nagyobb friss betonnyomással, egyre karcsúbb épületrészekkel és egyre bonyolultabb geometriákkal képesek megfelelni az újabb igényeknek.